Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KESAYANGAN KU !

wish me luck

Assalamualaikum kawan2
hmm , kbelakangan ni saya agak jarang dah update belog jelek ni .
Agak sibuk sayang . Sibuk beramah mesra dgn family kuh . sehh .
Maaf ya kalo korang busan tgok entry saya asyik yg samaa seja .
Agak padat masa nii . Habiss tido Jak .
haha , Ndakk . wehh , tinggal sminggu laik saya dah mula
Praktikal a.k.a KERJA .
hihi , neves gila gila . Hahaii .
Mw Buat laik laporan hariannn . waduh2 , agak pening kepalak nii .
yalaa , Budak2 lepas ckp pun mmg leceh buat laporan nii .
huuu , btw harap suma nya bjalan lancar lepas ni .
oke , bukan diri ini seja , jugak buat kawang kawang di Luar sana .
Wish u Luck my Fren .
oke ?
buat my DEAR follower , Love u ALL .
keep in Touch Bebeh !






www.tips-fb.com
JANGAN malu JANGAN segan LIKE SEJA

3 comments:

Anne Nurain said...

slmt ber'LI'.. ^__^
adik kkak pun start awal julai jgk..
laporan tu better bt awal2, lau bt last minute susah jadinya..
-suda ada pengalaman bt report last minute-
ngeh3x....

semut api said...

gudluck.insyaallah boleh praktikal dengan jayanya.first time memangla nervous,tapi dah lam,okay jep..
=)

Said♥Yan said...

relax ko jo..wakakaka~
bole ko buat tuh..bukan susah..yg penting ada point ko mo kasi catat..len lah klu teda wat kja..;P

Copyright@Semua Yang Tertulis Adalah Si Laila Punya