Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KESAYANGAN KU !

Lelaki mahu yang cun sahaja ??


:59::59::59::59::59::59::59:

Ada apa dengan cun ?
hot title ! haha !
weii , korang tau tak cun bukanlah faktor
utk mengekalkan hubungan .
cuba kita tgok gadis2 cun n hot kat luar sana seringkali
ditinggalkan oleh kekasih mereka .
mengapa ya ??
padahal dorang tuh sekali petik jari
10 yg datang .
hahh ?? ya meh ?
tapi mengapa ada jgk lelaki yg sanggup
mensia2kan kecantikan mereka
dan lebih memilih gadis yg biasa utk dijadikan isteri ??
mcm aku . hehehehe .
kebanyakkan lelaki suka prempuan yg simple
dan memahami mereka .
perempuan yg dengar cakap .
xmelawan dan kurang hajar !
walaupun EGO lelaki lebih tinggi dari KLCC ,
tetapi ketahui laa para gadis2 tentu ada cara untuk runtuh kan ego
teman kamu tuh .
mcmna yaa ?
Luu Fikir Laa Sendiri .
heii Gadis , cun dan hot bukanlah pilihan utama lelaki .
bagi lelaki jika gadis itu sedap dipandang dan ditambah lagi dgn
keperibadiannya yg baik itu sdh ckup memadai .
drpda gadis yg hot dan cun tp memeningkan kepala ,
buat hapa !
yeala , mmcm aku , nda cun , nda hot . sapa la nak ??
hihihihihihi .
so , yakin laa pada diri anda ya .
sehh , aku bukan nya pakar pon .
jgn kerana merasakan diri anda tidak cun dan hot anda
hilang kepercayaan terhdap diri anda .
come on bebeh !
kecantikan dalaman itu lebih penting drpada luaran .
sebab kecantikan dalaman lebih menjamin kebahagian yg bkekalan .


P/s: kepada kaum adam jgn lah terlalu menilai perempuan melalui luaran nya sahaja .
okeh ?
Kecantikan itu terlalu subjektif .
Tepuk dada dan tanya selera kamu bagaimana .


huhuhu .
kalo suma lelaki nak perempuan yg hot dan cun ,
sapa laa yg nakkan kami yg tidak hot dan cun .
:face22::face22::face22:
hahahahhaha







:101::101::101:
www.tips-fb.com
JANGAN malu JANGAN segan LIKE SEJA

14 comments:

si pai epal said...

betul3..sokong ! :) hehe

muz said...

wanita cun luaran akan dijadikan bahan hiburan namun wanita yang sangat cun peribadinya akan dijadikan teman sepanjang hayat dikandung badan... :)

SoLy SoLicious said...

jgn bimbang....Insyllh ade jugak lelaki di luar yg tdk memandang cun semata.. tp akhlak dan sahsiah diri ^^

muz said...

hehe... :)

ZWAN SABRI said...

zwan plak tak kesah si dia tu cun ke x.. janji pandai bergaya.. ;)

MySuaraBlog: Nasiblah Aku Kurus!

farah da butterfly said...

kecantikan x kekal.. x suka la tgk laki pandang kcntikan yg utama wlaupn mmg hkkat.. heheh

saveqmm said...

waa...hehe..ego lelaki tinggi dari klcc..nice~nice..
memang benar la apa yang awak kata ni..
lelaki mcm saya la ni yang x suka bnyk karenah..cukup disaynangi dan menyayangi..

nunui Joe said...

kenapa sy rasa stiap hari sy cun? ahahaha

Said♥Yan said...

copy dari majalah ka ni?wakakakak~

Cinoi said...

Nunui Joe, saya sokong kau.hahah

Cun tu sgt subjektif. Tp yg paling utama, how do you look at urself 1st. How u want people to look at you is how u look at urself 1st. Yang penting keyakinan kita kann.

Tipu la lelaki tidak pndang luaran kan. Mesti itu 1st thing yg buat dorg mahu kenal. Kan dari mata jatuh ke hati, sudah kenal baru boleh nilai, org tu cantik d luar saja ka, atau dalamnya cantik juga ka. Atau tidak.

Lelaki pun ada byk jenis juga, mcm juga perempuan. Tiada perempuan yang tidak cun. Semuanya cantik. Tuhan bagi lengkap semuanya teda yang kurang. Bersyukurlah.

Mars Mell-o said...

hehehe betul tu

alif haris said...

ala klu pilih yg cun dari segi luaran je tak gune .. tua nnt berkedut jgk :) ..

mr_mrs mikko said...

ya ya!!! sukung ni statement!!!

dan SAYA TIDAK CUN!
hahahaha..
pengakuan berani mati

samizul.net said...

Biar nda cun tapi hati kiut, ahaks! XD

*Jatuh cinta dengan yang sedappp ja hati n mata memandang.. Oupss! XD

Copyright@Semua Yang Tertulis Adalah Si Laila Punya