Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KESAYANGAN KU !

AKU RIMASSS !

mak aiii ,
moody nya aku hari nii . what the hell ! isk aku benci rasa aty begini .
buat aku sakit mcm mw terjun bangunan . arghhhhhhhhhhhhhhhhhh !
sudalaa sakit sgugut . teputar2 sak tidak . baring sdh , lompat2 pun sdh .
erkk , sakit ndak tertahan :( . erm , dari bgun tadi mmg ndak sedap badan .
semalam penat urus amsterr aku . tdo plak xlena , amsterr aku tuh xpndai mw tdo .
penat sendiri aku nengok . erm later aku upload pic yaa .
bebalik ngan mood aku . heii , td aku wat keja dlm blik meeting .
hape ku d luar tgah cas . skali nya bbunyik hape ku . bru belarian trus aku g myambut .
skali nya ndak smpat ku smbut sdh matik ! pastu aku call blek . hampeh ! dia nda smbut .
fkiran ku psl kakak yg mintak aku no aritu . pasal barang pos aku . kakak tuh ckp kalo dah smpai barg ku dia akan call . then , msok laa aku blek dlm blik meeting . ndak lama aku ddk bbunyi laiK pastu lari laik aku g myambut .
rupanya lelaki jahanam yg ska kcau aku ! rimass bha aku ! tw ka !
sakit nya aty ku . xda yg lucu pun dia mw ktwa . syok sndri ! bagong !
eishh , suda tuh d tanya laik aku bila mw hangout dgn dia . sdh mkn ka blom ? buat apa ?
bila mw jumpa dia ? huhu . mcm aku xda yg jg ! mcm aku budak tadika yg dak pndai urus diri !
mcm aku ndk bleh buat suma tuh bymyself ! peliss laa .
then aku ckp aku bz . blm hbis dia ckp sua ku letak . dada ku punya laa kencang .
ndak lama kemudian
dia mesej aku bgini : "sorry aku xda niat mw ganggu kw lailaa . aku cuma tanya khabar jak .
xkan itu pun salah kan . aku cuma mw bkawan jak dgn kw . tp klu kw rasa llaki mcm aku ni ndk layak bkwn dgn prempuan cntik mcm kw . kw kc tw awal2 yaa . jd xla aku kcau kw , msg2 kw . kan ? "

sdh laa bha kw sana . bukan xda yg pduli sy pun .
kw nii baik btl jgk . rimass jak org
.
ckup bagi aku apa yg aku ada skrag . apa yg kumiliki .
tdk perlu untuk d tukar dgn yg baru . wlu dgn apa cara mu . u should u know that ! oke . see yaa my follower n blogwalking .
maaf atas kurang kesopanan dan kesusilaan .
peace world :)))))
www.tips-fb.com
JANGAN malu JANGAN segan LIKE SEJA

No comments:

Copyright@Semua Yang Tertulis Adalah Si Laila Punya