Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KESAYANGAN KU !

"FOLLOW U"

Assalamualaikum dan selamat petang suma

wahh , ayat skema gituh ! apa class . benci dok sama dak skema . buring + busan + kin tension . wahh , ndak best , aty sempit . gembira dalam paksaan . hahha . story of the day . smbil2 minum kopi kaw then layan aircond+ yg sangat laa sajuk . mcm aku d korea seja . wahh , bajet gitu . hmm , aku mw ckp takut kau tsindir . huhu , tkut kau ambik aty , takut kau kecik aty then kau tamau suda blogwalking tmpat haku yg mmg xbest ! aku sedar laa , blog aku mmg suram . so what ?! haha . memain seja aku yaa .

erm , kau ckp "aku follow sini " "follow u" "aku dah follow , follow aku blik" n so on laa .
tp sejak bila kau follow aku ? eishh , kau tipu aku erk . hihi .
kau mmg sukak kenakan aku yaa . jap kau yaa . nant aku dtg bom ngko ! haha .
erm , xph laa ckp "FOLLOW" kalo mmg blm follow .
kau bajet2 spya aku follow kau yaa . oh tidak !
tapi tapiii , xpa . aku kan bodak baek . aku follow kau bha .
aku tinggal jejak d shoutbox mu , aku ckp "follow u dear , do follow me"
aku iklas laa . aku bukan main ckp aku dah follow . tp mmg aku sdh follow .
haha , apa dah aku ckak nii .

so buat "u" yg sgt baik , jgn laa suka tipahtipu yaa .
aku bukan tipah . ini LAILA laa . oke . peace yaa . u jgn ambik aty i tau . haha .
maka nya , follow biar follow . kalo tamau aku xpaksa .
aku xsakit pun kalo kau xfollow aku blek .
tp tolong dont ever say "follow u" kalo reality nya tidak oke .
that's all .


p/s : belog aku , page aku , email aku , gambar aku . kau bukan sapa2 oke . tada aku mention namamu or apa2 . xda kaitan hdup dan mati . kau trasa ? lantak mu oke . aku benci musuh ! aku d sini just for hv fun , buang tension aku jauh2 p tmpat kau ! hehehehe . tarra . sorry to say . my words . ampun dan mahap . hahaha . chau dlu aku yaa . PEACE .


www.tips-fb.com
JANGAN malu JANGAN segan LIKE SEJA

4 comments:

ZWAN SABRI said...

Biasala tuu.. itula taktik murahan orang yang nak tarik follower banyak2.. HUHU

MySuaraBlog: SODA itu STRESS

LAILA said...

haha . tulaa pasal . erghh , geram aku . heheh .

r.a.firdausi said...

hahaha.. ade ea.. dia memang ade niat nak follow kot.. cume time nak follow tue.."aisei men, mane butang follow budak nie nih" hahaha.. (ade bunyik macam aku pernah buat pulak.. haha...

ha.. cepat.. folow aku balik : aus

LAILA said...

haha . mgaku jugak ya . bagui bagui bagui . haha . saya dah follow kamo . peace !

Copyright@Semua Yang Tertulis Adalah Si Laila Punya