Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KESAYANGAN KU !

Hey You :)

hey dear stalker , my lovely blogwalking . yeah , i'm coming . miss ma blog . tell the world that i'm coming home . i'm home right now bebeh ! miss a lot with my family . expesially , my miaw-miaw . erggghh , how i miss u all . then , line tenet pun clear sgt . that's why ada mood nak hapdet belong comel neh .


*wah perasang . well , huhuhu . im so happy coz saya dah tamatkan "Latihan Industri a.k.a Praktikal . selama 5 bulan dowh saya jadi kuli . erghh , what a tired life . now , im free for 3 weeks . Napa bukan sebulan or setahun ? ngak apa , now focus ngan masa depan . Berangan terus dgn masa depan weii . oke apa . daripada langsung xda perancangan kan . weeh , saya mau ada rumah sendiri , ada uang , ada keta mewah . suma mewah . ada laki yang baik hati . Hope one day suma nya jadi kenyataan . InsyaALLAH .



Uik , nampak pic kat atas tuh yeah ? oke , happy holiday untuk budak2 skola . teristimewa buat adek Lala razak . berblogging sakan dia tym cuti skola ni . heii , hingat tahun depan awak hambek espiem . good luck yaw . i love you awak ** haaa , today my bobo come back to tawawe . saya doakan agar dia selamat sampai . kebelakangan ni kitak agar huruhara sket . well , besa arr manada yang manis jak terusan . Saya harap dia akan rindu saya sepertimana saya merinduinya :) yeahh , saya sangat happy sebab dapat buka belog ni .
i love you btw :0 sokeh laa , saya mau g mandi luk yaa .
jumpa nanti ...




with :h:
~lai lai uyug
www.tips-fb.com
JANGAN malu JANGAN segan LIKE SEJA

2 comments:

dHila said...

heyyy . happy holiday too , :)

Mialia said...

u too =]

Copyright@Semua Yang Tertulis Adalah Si Laila Punya