Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KESAYANGAN KU !

upload gambar dalam facebook macam artisan. Realitynya HAMPEH !!

**sekadar gambar hiasan . Renung2kalah wahai sahabat2 ku sekalian.


hello world, hello friday, hello haters, hello trepers, hello blogger.
berapa banyak hello. huhh, btw today aku sesangat la riang gumbira sepertinya anak-anak kecil. Yeahh, lucuu tgok belog aku nii weh. Macam budak2. weii, aku malas mau mengeditoo sekarang. Sebab aku lagi sibuk dengan jantung hatiku si REPORT ! Dushh, lemah jiwaragaku bila mengenangkan keja yang berlambak nii. waduh waduhh .

Tadi jenjalan stalker facebook orang. memang org ni aku kenal sangat. well , selalo nampak dia dengan member dia laa . howt ? tidakkk . Aku mau story pasal edit mengeditoo nii . Bila sampai ke facebook sasaran nii, aku g tgok laa pixca dia yang cun melecun tuh . ehh, mcm tak percaya aku ! dia ka nii ? sejak bila dia jadi lawa bgini. hahahahaha. weh2, aku bukan mau menghina yaa ! please ! kan aku kenal sangat dia nii, tgok depan lain, tgok pixca dalam pesbuk mcm artisan dah. wahh , hebat laa u ni kawan. edit guna apa? picasa? photoshop? photoscape? wehh meh la ajar aku . aku mau juga. hoho. No thanks laa derr. aku jelek begini pun aku bersyukur gak. xpa laa, bek jadi diri sendiri kan.

Terimalah segala kekurangan beb. kecantikan luaran tuh tak penting ! janji hati kita suci murni. Janji kita Bahagia . tak perlu jadi hipokrit. malu dengan kekurangan sendiri. pixca dalam pesbuk bukan main lawa. dah tuh ada orang ajak couple, sekali jumpa reject trus ! sebab reality nya tidak secantik dalam pesbuk . muka grabel jadi halus mulus mcm bayi baru lahir . pastu kulit hitam jadi pucat mcm mayat . wahh, cantik sangat laa tuh !

haha, kau tersindirr? maaflah kawan ini sebagai ingatan buat diriku juak .
hehee. lagipun aku tak mention mana-mana nama okeh . so , kalo u terasa lantak laa .
jahatnya akuuu ! mcm laa aku baik sgt ! haha , at least aku sedar diri okeh !
serammmmmmmm beb !
baiklah, aku chau dulu ! muahahahahhaha .
www.tips-fb.com
JANGAN malu JANGAN segan LIKE SEJA

1 comment:

Eyda Dania said...

erkk!...mmg slalu cm2..eyda xde nk edit2..klu edit pn..just ltk nme je pn..=)

Copyright@Semua Yang Tertulis Adalah Si Laila Punya