Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KESAYANGAN KU !

CHANTEK

Happy semester break, enjoy our holiday especially buat budak-budak POLITEKNIK biarpun hanya seminggu. At least cuti kan kan. Actually, saya sudah bohsan berblogging ni. BOSAN + keringg, well saya bukan orang seni, pandai berkata-kata. Jauh sekali dengan mereka. Saya xpandai buat ayat-ayat power ni. HAHA. Kekurangan idea sangat-sangat.

okey, just forget it. hmm, hidup ini sangat tidak adil kan? Sepertinya apa yang berlaku dalam hidup ini semua disebabkan saya, semua menunding jari dan menyalahkan saya. Yeahh its call "trouble makers" okey, thanks for those people, Betulah cakap "orang". Manusia hanya nampak kesilapan orang lain tapi salah sendiri xpena pun nampak. Its Amazing bukan.

But its okey, janji saya tau apa saya buat dan "DIA" nampak akan semuanya. www.tips-fb.com
JANGAN malu JANGAN segan LIKE SEJA

Happy sunday.
Sangat panas pada hari ini. stay kat umah ja. malaslah mau kuar jalan. panas yaww. sangat menggigit. biasa laa menjaga kulit laa sangat. hmmm, today our annivasary sweet 2 years. Dalam masa dua tahun ni banyak benda dah kami lalui sama2. suka suka dia sentiasa ada dengan saya. Terima Kasih SAYANG. Syukur Alhamdulillah, Engkau Maha Mengetahuinya Ya ALLAH.

Saya harap segala masalah yang kita lalui bersama dapat mematangkan kita, dapat membuka minda kita masing2. Yeah, tak lama kita akan memasuki alam dewasa kan sayang. Apa yang saya harapkan adalah yang terbaik buat kita. hmm , u tau kan i sangat Penjelesss. sangat2 kan. u know me better than other people. u jangan laa buat i jeless lagi yaa. itu bukan permainan bha sayang.

yeah, saya percaya dengan karma. maybe, pasal hal lalu u masih ingat kan. sorry laa. i janji tak ulang lagiii. jannnnnnnjiiii. Dalam perhubungan kepercayaan itu penting kan, saya tak mahu berprasangka buruk lagi dengan kau! even kita berjauhan beribu batu. yeahhh i love you sayang. takda orang yang bleh sayang kau seperti saya sayang kau! HAHAHAAAA, yeaka ??

once again Happy annivasary sweet two years.
Alhamdulillah =) www.tips-fb.com
JANGAN malu JANGAN segan LIKE SEJA

meow meow meow meowwwwwww .








hati sedih, saya rindu mmeow meow saya. saya sangat rindu. mau saja balik umah apakan daya awal awal sem ni banyak kelas yang kena buat hari sabtu. pensyarah saya malas! comel kan meow meow saya ! www.tips-fb.com
JANGAN malu JANGAN segan LIKE SEJA

Copyright@Semua Yang Tertulis Adalah Si Laila Punya